Po Lietuvos buhalterių ir auditorių asociacijos Akademijų atgal į darbą – su naujomis idėjomis ir žinių bagažu

Rugsėjo 10 d. prasideda Lietuvos buhalterių ir auditorių asociacijos organizuojama Teisės akademija! Teisės, mokesčių ir apskaitos akademijos visų pirma yra skirtos tiems, kurie siekia LBAA buhalterio profesionalo vardo bei nori sėkmingai išlaikyti egzaminus. Tačiau šie mokymai naudingi ir tiems buhalteriams, auditoriams ar finansų specialistams, kuriems trūksta žinių tik konkrečioje apskaitos, mokesčių ar teisės srityje ir kurie nėra nusiteikę laikyti egzaminus LBAA buhalterio profesionalo vardui gauti. Tokiu atveju galima pasirinkti aktualias temas ir dalyvauti tik jų mokymuose.

Jelena Ivanova, UAB ABB vyriausioji buhalterė, LBAA Akademijas pasirinko dėl to, kad mokymų organizatoriaus vardas – LBAA – jai buvo tarsi mokymų kokybės garantas. „Profesionalūs dėstytojai – praktikai, valdžios institucijų atstovai – konsultantai, bendravimas su kolegomis, dalinantis gerąja praktika ir problemų sprendimo būdais,“ – vardija mokymų privalumus Jelena. Pašnekovė ne tik atsinaujino žinias apskaitos klausimais ir susipažino su mokesčių įstatymų pasikeitimais, išgirdo naudingų patarimų bei apsikeitė nuomonėmis su kolegomis. Baigusi LBAA Akademijų mokymus ir išlaikiusi visus egzaminus, 2019 m. Jelena Ivanova gavo buhalterio profesionalo vardą.

„Mokymai buvo labai naudingi! Tuo pačiu tai buvo ir gerai praleistas laikas paskaitų metu, bendraujant su kolegomis – tarsi grįžimas į studijų laikus,“ – pasakoja Jelena. „Grįžau į darbą emociškai pakylėta, su naujomis idėjomis ir žinių bagažu. Nuoširdžiai rekomenduoju LBAA Akademijas ir kolegoms!”- reziumavo UAB ABB vyriausioji buhalterė Jelena Ivanova.

Susidomėjote? Daugiau informacijos apie LBAA Buhalterius profesionalus rasite čia. Plačiau apie LBAA Akademijas sužinosite čia.