- Aktualijos.lt - https://aktualijos.lt -

Dirbate savarankiškai? Tvarkyti buhalteriją galite pats!

fttt
[1]
Covid-19 protrūkis ne tik uždarė tam tikras duris, tačiau ir atvėrė langus, kuriais pasinaudojo smalsūs, tobulėti norintys ir tuo pačiu inovacijų nebijantys žmonės. Kalbame apie darbą sau, kuris sulaukia vis daugiau dėmesio. Juk ribos išnyko ne tik tarp miestų, tačiau ir tarp šalių, galiausiai, tiek mokytis, tiek mokyti kitus virtualiais kanalais tapo labai paprasta bei patogu, tad ir paversti tai pinigų šaltiniu – tapo lengviau.

Visgi, pradedantieji freelanceriai (aut. pats. dirbantys savarankiškai) dažniausiai susiduria su buhalterijos sienomis, kurias įveikti ne specialisto rekomendacijų, žinių arba konkrečių programų – ypač sunku. Tiesa, buvo iki šiol, kadangi patraukli pagalba norintiems tvarkyti buhalteriją patiems – sąskaita123.lt prieinama kiekvienam.

Ne tik buhalterija, tačiau ir verslo valdymo platforma

Kaip teigia platformos idėjos generatorius Darius: „Tai sistema, kuri padeda ne tik tvarkyti buhalteriją, tačiau ir paprasčiau sekti savo verslo pokyčius, pelną ir pagal tai priimti tam tikrus sprendimus, galbūt keisti įkainius”.

Sistemos funkcijos – labai plačios, tad atitinka tiek freelancerio, kuris užsidirba papildomai, poreikius, tiek įmonės, kuri turi ne vieną samdomą darbuotoją. Siūlomas sąskaitų katalogas, kuris skirtas greitam ir automatizuotam sąskaitų išrašymui, jų pačių sąskaitų siuntimas klientui el. paštu (patraukli funkcija leidžia matyti, ar klientas laišką perskaitė), klientų sistemos bazė, projektų vedliai, kurie koreguojami kiekvieno vartotojo, automatiniai priminimai, nuolaidos bei kitos galimybės, kurios padės kur kas paprasčiau valdyti savo veiklos žingsnius.

Funkcijų daug, tačiau valdymas paprastas

Kaip teigia Darius: „Kuriant šią sistemą daug dėmesio buvo skiriama lengvam valdymui. Puikiai suprantame, kad mūsų platforma naudojasi ir rašytojai, keramikai, programuotojai, kuriems galbūt ne tik kad sunku, tačiau ir neįdomu skaičiuoti, tvarkyti apskaitą, tad norisi šiuos darbus atlikti kuo greičiau. Aktyviai tobuliname programą, kad ji taptų ne tik kiekvienam prieinama, tačiau ir lengvai valdoma, suprantama“.

Žinoma, internetinės platformos valdymas vertinamas ir dėl to, kad ji veikia „online“ būdu, tad nereikia atsisiųsti į kompiuterį sudėtingų programų, kurios užima daug vietos ir dažnai lėtina kitus darbus. Juolab, tvarkyti sąskaitas galima ne tik kompiuteriu, tačiau ir planšete, ten ir tada, kai Jums labiausiai tinka, tokiu metu, kai labiausiai patogu.

Dirbti reikia tai, ką moki

Reklaminių tekstų kūrėja Rūta Striškaitė teigia, kad ši sistema padeda jai sutaupyti labai daug laiko, optimizuoti darbus ir susikoncentruoti tik ties tais projektais, tais darbais, kurie jai sekasi ir iš kurių ji uždirba: „Sąskaitų išrašymas man yra vienas nemaloniausių darbų. Ieškojau platformos, kurioje galėčiau viską atlikti greitai ir paprastai. Šiuo atveju, pagal siūlomas funkcijas, sąskaita123 man puikiai tiko. Kodėl? Maža paslaugų kaina, paprastas valdymas, svarbiausia, įsimenami rekvizitai, kurių nereikia nuobodžiai kartoti, kai dirbama su tais pačiais klientais“.

Jeigu vesti buhalteriją ir prižiūrėti savo veiklos plėtrą nori paprasčiau ir tu – www.saskaita123.lt [2] yra tai, ko tau reikia!