- Aktualijos.lt - https://aktualijos.lt -

Lietuvos buhalterių ir auditorių asociacijos Akademijose teorinės žinios iliustruojamos praktiniais pavyzdžiais

Kaip ir kasmet, šį rudenį Lietuvos buhalterių ir auditorių asociacija organizuoja teisės, mokesčių ir apskaitos akademijas. Jos visų pirma yra skirtos tiems, kurie siekia LBAA buhalterio profesionalo vardo bei nori sėkmingai išlaikyti egzaminus. Tačiau šie mokymai naudingi ir tiems buhalteriams, auditoriams ar finansų specialistams, kuriems trūksta žinių tik konkrečioje apskaitos, mokesčių ar teisės srityje ir kurie nėra nusiteikę laikyti egzaminus LBAA buhalterio profesionalo vardui gauti. Tokiu atveju galima pasirinkti aktualias temas ir dalyvauti tik jų mokymuose.

 

2019 metais gavusiai LBAA buhalterio profesionalo vardą UAB „Sakurų sodas“ direktorei Eglei Alasevičienei ypač patiko tai, kad LBAA Akademijų paskaitų medžiaga – trumpai, aiškiai ir glaustai išdėstyta, aptariami tik aktualūs klausimai ir pateikiama labai daug praktinių pavyzdžių. „Lektoriai tikrai puikiai išmanantys tiek teoriją, teisinius dalykus, tiek ir praktiką. Mokymuose išdiskutuota tiek daug praktinių situacijų, išspręsta tiek daug uždavinių, kad žodžiais net sunku ir perduoti,“ – įspūdžiais dalinasi Akademijų dalyvė.

 

Dažnai susidomėjusius LBAA buhalterio profesionalo vardo gavimu gąsdina mintis apie egzaminus. „Egzaminai gal ir nelabai maloni procedūra, bet, jei esi tikras buhalteris, vadinasi, esi užsispyrėlis, tad, jei ne iš pirmo, tai iš sekančio karto vis tiek pasiseks,“ – juokiasi Eglė Alasevičienė, LBAA buhalterio profesionalo vardo turėtoja.

 

Susidomėjote? Daugiau informacijos apie LBAA Buhalterius profesionalus rasite čia [1]. Plačiau apie LBAA Akademijas sužinosite čia [2].