Lietuvos buhalterių ir auditorių asociacijos Akademijos – naujos žinios ir galimybė patikrinti save

Daiva G. , 2019 m. gavusi Lietuvos buhalterių ir auditorių asociacijos buhalterių profesionalo vardą, mano, kad tobulėti kaip specialistui ir priklausyti profesinei organizacijai yra tiesiog būtina, nes priešingu atveju būtų sudėtinga dirbti „koja kojon“ su įstatymų kaita.

 

Daiva LBAA Akademijas rinkosi dėl priimtinos kainos ir kokybės santykio. „Man šie mokymai buvo naudingi dėl įgytų žinių, diskusijų su patyrusiais lektoriais ir kolegomis mokymų temomis bei dalinantis realios praktikos darbe atvejais. Be to, tai puiki galimybė patikrinti savo žinias ir profesinį lygį. Nuolatinis kvalifikacijos kėlimas ir tobulėjimas yra būtina sąlyga, kad buhalterinių paslaugų versle galėtum teikti klientams profesionalias paslaugas ir būti jų patikimu partneriu,“ – sako pašnekovė. 

 

Ar rekomenduotų LBAA Akademijas kolegoms?“ – klausiame Daivos. „Taip, be abejonės. Visiems, kurie nenori stovėti vietoje, būtina žengti žingsnį kartu. Dalinimasis žiniomis ir patirtimi, bendrystė su kolegomis yra didelė vertybė šiais elektroniniais laikais,“ – teigia LBAA narė ir buhalterė profesionalė Daiva G.

 

LBAA organizuojamos teisės, mokesčių ir apskaitos akademijos visų pirma yra skirtos tiems, kurie siekia LBAA buhalterio profesionalo vardo bei nori sėkmingai išlaikyti egzaminus. Tačiau šie mokymai vertinami ir tų buhalterių, auditorių ar finansų specialistų, kuriems trūksta žinių tik konkrečioje apskaitos, mokesčių ar teisės srityje ir kurie nėra nusiteikę laikyti egzaminus LBAA buhalterio profesionalo vardui gauti. Tokiu atveju galima pasirinkti aktualias temas ir dalyvauti tik jų mokymuose.

 

Susidomėjote? Daugiau informacijos apie LBAA Buhalterius profesionalus rasite čia. Plačiau apie LBAA Akademijas sužinosite čia.