- Aktualijos.lt - https://aktualijos.lt -

Lietuvos buhalterių ir auditorių asociacija kviečia dalyvauti nuotoliniuose mokymuose “LR Darbo kodekso pakeitimai nuo 2020.08.01”!

Registruokitės jau dabar ir atnaujinkite savo žinias II dalių mokymuose, kurie vyks 2020 m. spalio 12 d. ir spalio 15 d.

📌 Darbo sutarties keitimas;

📌 Darbo sutarties nutraukimas, galutinis atsiskaitymas;

📌 Darbo sutarties administravimo procedūros;

📌 Problemos dėl darbo pareigų pažeidimų įforminimo teisėtumo ir drausminio poveikio priemonės adekvatumo;

📌 Darbo laiko apskaitos administravimas: įvairūs darbo laiko režimai;

📌 Nuotolinio darbo pobūdžio taikymas.

Šie ir kiti klausimai bus aptarti LBAA organizuojamų nuotolinių mokymų “LR Darbo kodekso pakeitimai nuo 2020.08.01” metu. Juos pristatys ir išaiškins Eglė Makselytė, VšĮ „Personalo praktikų paslaugos“ steigėja ir vadovė, lektorė, turinti 26 metų praktinę patirtį personalo organizavimo ir valdymo bei darbuotojų saugos ir sveikatos srityse, 16 metų praktinę patirtį konsultuojant vadovus, organizacijas bei darbuotojus, nuo 2017 m. VDI Kauno skyriaus darbo ginčų komisijos narė, kolektyvinių darbo ginčų tarpininkė ir arbitrė (LR Socialinės apsaugos ir darbo ministro patvirtintas sąrašas), Verslo moterų tinklo Kauno skyriaus tarybos narė.

Registracija ir detali programa: https://www.lbaa.lt/nuotoliniai-mokymai-lr-darbo-kodekso-pakeitimai-nuo-2020-08-01/ [1]

LBAA