- Aktualijos.lt - https://aktualijos.lt -

Kaip sutaupyti perkant virtuvės techniką?

Dideli namų prietaisai nėra pigūs. Aukščiausios klasės virtuvės prietaisai gali kainuoti dar brangiau. Šildymo ir aušinimo įranga taip pat yra brangi. Prietaisų pirkimas internetu gali būti puikus būdas sumažinti išlaidas, tačiau jūs turite apsipirkti protingai.

Lengviausias būdas sutaupyti pinigų perkant prietaisus yra įsigyti kelis prietaisus vienu metu. Jei šiuo metu ieškote daugiau nei vieno prietaiso, apsvarstykite galimybę pirkti produktus iš to paties prekės ženklo, kad sutaupytumėte pinigų.

Pirkdami prietaisų paketą rasite geriausią pasiūlymą. Prietaisų prekės ženklai nori, kad jūs nusipirktumėte daugiau jų produktų, todėl jie sukurs nuolaidas, skatinančias nusipirkti daugiau prekių. Tai ypač pasakytina apie aukščiausios klasės prietaisų rinką. Prabangūs prekės ženklai kartais siūlo akcijas, kurios suteikia nemokamus prietaisus. Prabangos prekės ženklai savo paketų reklamas vykdo ilgiau, kartais keliems mėnesiams net laikosi to paties sandorio.

Išparduotuvė

Prietaisai patenka į išparduotuvę dėl įvairių priežasčių. Paprastai išparduotuvėje esantys prietaisai yra buvę parodų salės modeliai arba nepanaudotos vartotojų gražintos prekės. Produktams įsigytiems iš išparduotuvės, kartais yra suteikiama gamintojo garantija.

Dauguma prekių būna be dėžutės, tai reiškia, kad produktas nebėra savo gamyklinėje pakuotėje. Klientų grąžinimai dažnai įvyksta dėl įbrėžimų, netikusios prietaiso spalvos, klaidingų ar netinkamų parametrų. Kadangi gamintojas nebegali pardavinėti gražintos prekės kaip naujos, todėl tokioms prekės būna taikomos nuolaidos.

Akcijų medžioklė

Kitas būdas leidžiantis sutaupyti perkant virtuvės techniką – akcijų sekimas. Jeigu planuojate įsigyti naujos virtuvės technikos jau iš anksto pradėkite ieškoti ir sekti vykstančias ar būsimas akcijas. Jeigu pradedate akcijų ieškoti rudenį tuomet galite sulaukti „Juodojo penktadienio“, kuomet  galima rasti tikrai įspūdingų nuolaidų.

Kalėdų laikotarpis yra gana palankus metas įsigyti naujus prietaisus savo namams. Dauguma mažmeninės prekybos centrų akcijas ir nuolaidas taiko ganėtinai netrumpą laiką – 4-6 savaites. Per šį laiką tikrai galima išsirinkti sau tinkamiausią pasiūlymą. Svarbu atsiminti, kad verta kritiškai vertinti sumažintas kainas. Internetinėje parduotuvėje [1] galite stebėti nuolaidas ne tik švenčiu metu, bet ir kasdien, nes niekada nežinai kada bus išpardavimas!

55. Kaip sutaupyti perkant virtuvės techniką FOTO [2]