Vilniaus apskrities VMI pratęsia savo darbo laiką


Vilniaus apskrities valstybinė mokesčių inspekcija informuoja, kad deklaruojančiųjų pajamas patogumui Vilniaus AVMI padaliniai nuo balandžio 16 d. iki gegužės 2 d. darbo dienomis dirbs nuo 7.30 iki 17.30 val. Vilniaus AVMI primena, kad gyventojai, 2006 metais gavę pajamų, nuo kurių patys privalėjo sumokėti pajamų mokestį, ir gyventojai, pretenduojantys susigrąžinti dalį per metus sumokėto pajamų mokesčio, iki šių metų gegužės 2 dienos Vilniaus AVMI teritoriniams skyriams turi pateikti metinę pajamų mokesčio deklaraciją.
Deklaracijų gali neteikti gyventojai, 2006 metais gavę tik su darbo santykiais susijusių pajamų, nuo kurių pajamų mokestis buvo išskaičiuotas ir sumokėtas į biudžetą, ir kurie neturėjo išlaidų, dėl kurių galėtų pretenduoti susigrąžinti dalį sumokėto pajamų mokesčio.
Metines 2006 metų pajamų mokesčio deklaracijas privalo pateikti ir tie gyventojai, kuriems tokia pareiga atsiranda dėl iki 2006 m. gruodžio 31 d. eitų pareigų. Deklaracijas privalo pateikti ir jų šeimos nariai. Šie asmenys kartu su pajamų mokesčio deklaracijomis privalo pateikti ir metines gyventojo (šeimos) turto deklaracijas.
Kartu su deklaracijomis galima pateikti ir prašymus iki 2 procentų sumokėto pajamų mokesčio skirti paramai.
Norintys pasikonsultuoti ar pateikti deklaracijas Vilniuje laukiami Žalgirio g. 122, A. Juozapavičiaus g. 11, Verkių 37, Šermukšnių g. 6.

2007-04-17 Šaltinis: VMI