VMI kviečia į 2013 m. spalio mėnesį vyksiančius seminarus

Seminaruose gyventojų pajamų mokesčio klausimais mokesčių mokėtojai kviečiami susipažinti su pajamų, gautų natūra, pripažinimo ir įvertinimo tvarka, neapmokestinamojo pajamų dydžio taikymo, mėnesinės pajamų mokesčio nuo A klasės pajamų deklaracijos pildymo tvarka. Bus organizuojami seminarai gyventojams, tiek pradedantiems vykdyti, tiek vykdantiems individualią veiklą pagal pažymą, norintiems susipažinti su individualios veiklos pajamų apmokestinimu. Pridėtinės vertės mokesčio seminaruose mokesčių mokėtojams bus paaiškintos nuostatos, reglamentuojančios prekybos sandorių su ES apmokestinimą PVM, paslaugų suteikimo vietą ir jų apmokestinimą PVM, PVM atskaitą.

Pelno mokesčio srityje seminaro dalyviai savo žinias galės gilinti klausimais, susijusiais su leidžiamų ir ribojamų dydžių leidžiamais atskaitymais, apskaičiuojant pelno mokestį, ilgalaikio turto nusidėvėjimo sąnaudomis, reklamos ir reprezentacinių sąnaudų pripažinimo ribojamų dydžių leidžiamais atskaitymais.

Informaciją apie visus 2013 m. spalio mėnesį vyksiančius seminarus mokesčių klausimais peržiūrėti ir registruotis į juos galima VMI  interneto svetainėje. Valstybinės mokesčių inspekcijos organizuojamų seminarų dalijamąją medžiagą galima rasti Mokesčių informacijos centro konsultacinės medžiagos duomenų bazėje.  Seminarai mokesčių mokėtojams yra nemokami, juos veda VMI Mokesčių informacijos departamento specialistai.

Šaltinis: VMI