Baigus Lietuvos buhalterių ir auditorių asociacijos Akademijas – daug pilnesnis žinių bagažas

Eglė Alasevičienė, UAB „Sakurų sodas“ direktorė, 2019 metais gavusi LBAA buhalterio profesionalo vardą, apie Lietuvos buhalterių ir auditorių asociacijos (LBAA) organizuojamas Akademijas sužinojo asociacijos tinklapyje ir apsisprendė dalyvauti, pasiskaičiusi kitų šiuos mokymus baigusių buhalterių atsiliepimus. „Šiai dienai yra labai didelis buhalterinių kursų ir mokymų pasirinkimas, tačiau aš ieškojau tokių, kur būtų galima gauti gilesnių žinių, ne tokių tipinių ir įprastų,“ – prisimena ji.

„Ar rekomenduotų Akademijas kolegoms?“ – klausiame Eglės. „REKOMENDUOJU, mieli kolegos, eikite ir papildykite savo žinių bagažą, šie mokymai buvo kažkas nerealaus! Ačiū LBAA, asociacijos prezidentei Daivai Čibirienei, lektoriams ir visiems kitiems, prisidėjusiems prie šių mokymų organizavimo. Jūsų pastangų ir indėlio dėka, mano žinių bagažas šiandien tikrai yra daug pilnesnis ir sunkesnis!“ – džiaugiasi UAB „Sakurų sodas“ direktorė E. Alasevičienė, kurios manymu, mokymai jai atnešė net didesnę naudą, nei tikėjosi.

LBAA organizuojamos teisės, mokesčių ir apskaitos akademijos visų pirma yra skirtos tiems, kurie siekia LBAA buhalterio profesionalo vardo bei nori sėkmingai išlaikyti egzaminus. Tačiau šie mokymai vertinami ir tų buhalterių, auditorių ar finansų specialistų, kuriems trūksta žinių tik konkrečioje apskaitos, mokesčių ar teisės srityje ir kurie nėra nusiteikę laikyti egzaminus LBAA buhalterio profesionalo vardui gauti. Tokiu atveju galima pasirinkti aktualias temas ir dalyvauti tik jų mokymuose.

Susidomėjote? Daugiau informacijos apie LBAA Buhalterius profesionalus rasite čia. Plačiau apie LBAA Akademijas sužinosite čia.