XV „AAM aktualijų“ taurės boulingo turnyrą laimėjo UAB „Grant Thornton Baltic“

XV kalėdiniame „AAM aktualijų“ taurės boulingo turnyre dalyvavo devynios komandos. Turnyre pirmą kartą dalyvavo UAB „Moore Stephens Vilnius“ komanda, vadovaujama bendrovės vadovės Danguolės Pranckėnienės. Galima sakyti, kad turnyras tapo tarptautiniu. Lietuvos auditorių rūmams atstovavo du žaidėjai iš Estijos. Vedama rūmų prezidento Sauliaus Lapšinsko, komanda žadėjo aktyviai siekti geriausių rezultatų.

Trijų turnyrų laimėtoja – UAB „Grant Thornton Baltic“ komanda vėl buvo kupina noro nugalėti. Jos vadovas Genadijus Makuševas, paklaustas apie nusiteikimą, sakė, kad komanda nusiteikusi tik pergalei. Tą liudijo ir nemažas komandos gerbėjų būrys. Tarp jų buvo ir viena iš bendrovės vadovų Alma Ziziliauskienė. Ryžtingai buvo nusiteikusi dviejų pastarųjų turnyrų nugalėtoja UAB „Rivilė“. Nežadėjo sudėti ginklų ir bene stabiliausių rezultatų nuolat pasiekianti bei jau devynis kartus pelniusi įvairių spalvų medalius draugiška ir jaunatviška UAB „Provisus” komanda. Po metų pertraukos vėl atvyko merginos iš Kauno – Profesionalių buhalterių klubo komanda.

Pirmojoje partijoje geriausiai pasirodė UAB „Grant Thornton Baltic“, aplenkusi turnyro organizatorės redakcijos „AAM aktualijos“ ir UAB „Stekas“ komandas.

Antrąją partiją užtikrintai laimėjo „Rivilės“ komanda, surinkusi 714 taškų. 32 taškais atsiliko UAB „Grant Thornton Baltic“ ir 56 taškais – UAB „Jakvita“. Tačiau geras finišas nepadėjo „Rivilės“ žaidėjams nugalėti trečią kartą iš eilės. Ketvirtą kartą triumfavo UAB „Grant Thornton Baltic”.

Laikraščio leidėjo, UAB „Apskaitos ir audito žinios” direktorė Laisvė Linkuvienė pasveikino turnyro nugalėtojus ir prizininkus. Nugalėtojams įteikė taurę ir aukso medalius. Antrosios vietos laimėtojai buvo apdovanoti taure ir sidabro, trečiosios – taure ir bronzos medaliais. Visoms komandoms įteikti šakočiai, visiems žaidėjams – „AAM aktualijų“ 2019 m. stalo kalendoriai.

Turnyro apdovanojimų ceremoniją vainikavo torto su „AAM aktualijų“ laikraščio vaizdais ragavimas, šampano taurė.

Atsisveikindami žaidėjai ir komandų gerbėjai vieni kitiems sakė „iki pasimatymo kitais metais“.

Turnyro organizatoriai dėkoja visų įmonių, įstaigų ir organizacijų vadovams už dalyvavimą turnyre, o žaidėjams – už veržlumą, entuziazmą ir ryžtą siekti pergalės.

Tikimės, kad kitą gruodį vėl susitiksime. Galbūt ir kitos buhalterius vienijančios organizacijos (ne tik Kauno profesionalių buhalterių klubas), didžiosios audito bendrovės, apskaitą tvarkančios, informacinių technologijų įmonės dalyvaus šiame turnyre ir bandys įrodyti, kad ir jų darbuotojai moka ne tik gerai dirbti, bet ir puikiai jaustis boulingo takeliuose.

Turnyro rezultatai

Vieta

Komanda

Taškai

1

UAB „Grant Thornton Baltic“

1 347

2

UAB „Rivilė“

1 340

3

UAB „Stekas“

1 266

4

„AAM aktualijos“

1 263

5

UAB „Jakvita“

1 261

6

Lietuvos auditorių rūmai

1 197

7

Kauno profesionalių buhalterių klubas

1 120

8

UAB „Moore Stephens Vilnius“

1 060

9

UAB „Provisus“

879

Prizai

Geriausia žaidėja – Asta Dzikaitė (Kauno profesionalių buhalterių klubas), 257 taškai.

Geriausias žaidėjas – Gintaras Jasiukėnas („AAM aktualijos“, 303 taškai).

Debiutantų prizas – UAB „Moore Stephens Vilnius“.

Prizas „Už tarptautinių santykių plėtrą“ – Lietuvos auditorių rūmai.

Geriausia trenerė – Vita Jakutienė (UAB „Jakvita“).

Geriausias kapitonas – Gediminas Jankevičius (UAB „Provisus“).

Romas DIKČIUS

boulingas1 čempionai

Turnyro nugalėtoja – UAB „Grant Thornton Baltic“ komanda.

boulingas2

Žaidimo momentas.

boulingas3 Moore Stephens

Turnyro debiutantė – UAB „Moore Stephens Vilnius“ komanda.

boulingas4 Kauno buhalteriai

Kauno profesionalių buhalterių klubo žaidėja Asta Dzikaitė (antroje eilėje dešinėje) tapo geriausia turnyro žaidėja.