Cerave kosmetika su keramidais optimaliai odos sveikatos būklei palaikyti

Kiekvienas iš mūsų yra skirtingas, todėl skiriasi ir mūsų oda. Tinkamai pasirinktos ir jos poreikius atitinkančios priežiūros priemonės padės užtikrinti, kad mūsų oda ilgai išliktų elastinga ir gražiai atrodanti. Ir nors žmonių odos tipai yra skirtingi, visi jie turi tą patį poreikį – drėkinimą.

Dėl drėgmės trūkumo oda tampa suglebusi, sumažėja jos atsparumas aplinkos veiksniams. Kadangi ji yra mūsų apsauginis skydas, turėtume ja tinkamai rūpintis.  Labai svarbu naudoti tinkamai pagal odos poreikius ir tipą parinktas odos priežiūros priemones. Čia į pagalbą ateina “CeraVe” kosmetika, kuri yra gražios ir sudrėkintos odos ekspertė.

Kuo ypatingas “CeraVe” prekės ženklas?

  1. “CeraVe” – prekės ženklas numeris 1

Labiausiai JAV dermatologų rekomenduojamas drėkinamojo kremo prekės ženklas*.

* 2017 m. tyrimas

  1. “CeraVe” – sukurtas bendradarbiaujant su dermatologais

2005 m. atrinkta dermatologų komanda padarė išvadą, kad sveikas odos barjeras užkerta kelią įvairioms odos problemoms, o keramidų naudojimas gali būti raktas į optimalaus natūralaus odos barjero funkcionavimo atkūrimą. Tyrimo metu buvo nustatytas žmogaus odoje randamiems keramidams identiškas keramidų mišinys, kurį sudarė 1, 3 ir 6-II keramidai. Šis unikalus keramidų derinys padeda atkurti odos apsauginį sluoksnį, kad būtų atkurtos pagrindinės odos funkcijos.

  1. “CeraVe” šiandien – kosmetika su keramidais

“CeraVe” produktai yra lengvai prieinami įvairiose internetinėse parduotuvėse, pavyzdžiui, https://rossi.lt/collections/cerave. Jie itin rekomenduojami dermatologų, padeda tinkamai drėkinti odą ir atkurti jos natūralų apsauginį barjerą. Jie yra bekvapiai, nealergizuojantys ir gali būti naudojami jau 3 metų amžiaus vaikams.

Kas yra keramidai?

Keramidai yra riebalinės medžiagos. Tai rišikliai, kurie užpildo odos raginio sluoksnio tarpląstelinius tarpus. Keramidai yra būtini, kad jūsų oda tinkamai funkcionuotų. Paprastai tariant, keramidai yra tarpląstelinis cementas, kuris apsaugo nuo per didelio vandens netekimo ir palaiko natūralų odos drėkinimą.

Keramidai – pagrindinės savybės:

  • stipriai drėkina sausą odą,
  • atkuria odos lipidinį barjerą,
  • stangrina brandžią odą,
  • priešraukšlinės savybės,
  • spartina regeneracijos procesą,
  • atitolina raukšles ir odos senėjimo procesus,
  • apsaugo epidermį ir plaukus nuo vandens praradimo,
  • lygina raukšles,
  • ramina odos sudirgimus,
  • regeneruoja į aknę linkusią, atopinę ir alergišką odą.

52. Cerave kosmetika su keramidais optimaliai odos sveikatos būklei palaikyti